Latest Stories

Pasi u tallen disa herë më futbollistin e Liverpolit me origjinë nga Senegali, se mbante shpesh me vete një telefon të prishur …

Pasi u tallen disa herë më futbollistin e Liverpolit me origjinë nga Senegali, se mbante shpesh me vete një telefon të prishur, por që punonte, të cilin ai mund ta ndërronte çdo...

Shqipëri-Kosovë, firmosen 16 marrëveshjet e rëndësishme, kush do të përfitojë…

Shqipëria dhe Kosova firmosin sot 16 marrëveshje, prej të cilave kanë në fokus lehtësimin e lëvizjes së qytetarëve, njohjen e sigurimeve shoqërorëve si dhe njehsimi i diplomave. 16 marrëveshje të reja do të...

Si ju duket vendimi i Fifit per te dal nga shtepia … edhe reagimi Arbanes ???

Fifi vendos te largohet nga shtepia pasi edhe Arbana e gjykon per shendetin e saj duke e vene ne pike pyetje qendrimin e saj per arsyen e gjendjes se saj shendetsore. Si e...

“Më bien të fikët menjëherë”- Fifi flet për sëmundjen e saj

Shpesh na ndodhë që të kemi probleme shëndetësore e që vie puna deri te humbja e vetëdijes. E, në këto raste nuk kemi njohuri se çka duhet të bëjmë e çka jo? Në vazhdim...

Fifit bien të fikët menjëherë gjate emisionit gjate debatit …

Gjate emisionit te sotem Fifit i ka rene te fiket gjate debatit me Balin, opinionisten e Big Brother Vip. Fifi e ka paradjere se nuk po ndihej mire edhe i ka kerkuar Arbanes...