“Jo pension nën 200 mijë lekë” / Luljeta Bozo kërkesë të papritur Ramës…

Deputetja socialiste, Luljeta Bozo i ka kërkuar kryeministrit Edi Rama që në Shqipëri mos ketë pension nën 200 mijë lekë në muaj.
“Fatkeqësi e madhe që të kemi gjithë këta pensionistë që kanë ndërtuar këtë vend dhe jetojne me veshtirësi. Kerkesa per qeverine: Pensionistet nuk duhet te marrin pension nen 200 mije lek ne muaj. Ka shumë të moshuar që marrin nën këtë pension dhe ky eshte nje problem i madh”, tha Bozo.
Bozo lëvdoi politikat e qeverisë në këtë fushë, duke vlerësuar më shumë reformën e pensioneve në vitin 2015.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat