Ndryshim 360 gradë/ Vendimi: Nëse merr 3 gjoba patenta jote kalon në “Pit Stop”, do të…

Shoferet me të paktën 3 gjoba që shoqerohen ne pikë të hequra nga patenta, do të ritestohen.
Leja e drejtimit nuk do të hiqet dhe se gjithçka po bëhet si “pit stop” për kujtesë për shoferët.
“Për shoferet është e domosdoshme rifreskimi i dijeve, një “pit stop” edukativ per ata qe kane bere 3 shkelje te renda duhet te zhvillojne test njohurie. Këtu nuk hyjnë gjobat për parkimet, por hyjnë vetëm ato gjoba që shoqerohen me heqje pikësh: Shkelje e semaforit, mungesa e rripit të sigurimit, përdorimi i celularit, alkoolit”, njofton Qeveria.
Duhet të jenë 3 gjoba në vitin e fundit qe patenta jote të kaloje ne “Pit Stop”

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat