Shëngjin, shpëtohen nga mbytja disa persona, pushuesit kapen pas njëri-tjetrit dhe i nxjerrin nga uji

Disa persona u ndodhën në rrezik për jetën ditën e sotme në Shëngjin. Teksa po laheshin, moti me shi dhe era e fortë bëri që dallgët e detit të egërsoheshin dhe për pasojë të vinin në rrezik jetën e qytetarëve.

Këtu, kanë hyrë menjëherë në ‘lojë’ pushuesit e tjerë. Ata janë kapuar me njëri-tjetrin dhe kanë krijuar një ‘litar shpëtimi’ duke nxjerrë nga uji personat që ndodheshin aty.

Rrjedhimisht, u shpëtuan edhe jetën.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat