Nuk justifikon pasurinë CASH, shkarkohet nga detyra prokurori Besim Hajdaramataj

Besim Hajdarmataj, prokurori që ka qenë për një kohë të gjatë në krye të Krimeve të Rënda, është shkarkuar nga detyra. Vendimi është marrë nga Kolegji i Posaçëm i Ankimimit, i cili ka rrëzuar vendimin e KPK-së, që e la në detyrë Hajdarmatajn. Sipas Kolegjit, Hajdarmataj, nuk justifikon pasurin dhe ka mangësi në njohjen e ligjit. Gjithashtu, ai ka treguar pasivitet në hetimin e çështjeve të drogës.

vijon…

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat