“Çmendet” shoferi në Durrës, merr përpara dhe rrafshon me makinë shtyllat në bulevard

Shoferët shqiptarë duket se nuk janë në “ditët e tyre më të mira”. Kjo pasi çdo ditë është e pamundur që të mos ndodhin aksidente të ndryshme, duke nisur që nga mungesa e sinjalistikës rrugore në raste të caktuara, manovrat e gabuara në rrugë, shpejtësia tej normave të lejuara, papërgjegjshmëria në timon etje etje. Së fundmi një incident është regjistruar në qytetin e Durrësit, ku një automjet ka humbur kontrollin dhe ka rrafshuar shtyllat kufizuese të bulevardit. Shkaqet nuk bëhen të ditura, por siç shihet edhe nga fotoja dëmet materiale janë të mëdha.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat