SHBA/ Detyronte sekretaren t’i bënte foto seksi në pjesët intime që t’ia dërgonte të dashurit, fillon hetimi për drejtoreshën e shkollës

 Ka nisur hetimet për drejtoreshën e një shkolle fillore ‘Robert C. Dodson’. Departamenti i arsimit i shtetit të New Jorku-t raporton se hetimi filloj me pretendimin e sekretares, se u detyrua t’i bënte fotografi seksi drejtoreshës, që ajo t’ia dërgonte të dashurit.

Fotografitë nga padia e skretares Gisselle Vasquez tregojnë se çfarë u detyrua të duronte nga Evelina Medina. Në imazhe përfshihen mesazhe seksuale që drejtoresha pretendohet se e ka detyruar sekretaren e saj ti shkruajë.

Vasquez është paditur për dëmshpërblim, në një proces gjyqësor të ngritur në gjykatën federale, duke pretenduar se ajo duroi ngacmimet seksuale nga zyrtarë të shumtë të shkollës dhe u hakmor kundër saj.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat