Plot 7 hile/ Si ta kuptosh që ke të bësh me një adresë fallso në Instagram

Me siguri ju ka ndodhur ndonjëherë të shihni një llogari Instagrami me miliona ndjekës dhe të pyesni veten si ka mundësi? Pse e ndjekin kaq njerëz dhe mbi të gjitha për çfarë?

Përgjigja është fare e thjeshtë: keni para syve një llogari fake. Disa dinë ta fshehin mirë këtë fakt, e ndërsa të tjerë jo! Po si mund ta dalloni një të tillë?

Studioni shenjat më poshtë:

1.
Nuk kanë shumë postime.

2.
Ka diçka që nuk shkon me përshkrimin e tyre të BIO-s.

3.
Të gjitha postimet e tyre, prezantojnë një produkt.

4.
Ndjekësit janë të çuditshëm dhe nuk kanë asnjë rrjedhë logjike me njëri-tjetrin.

5.
Vetë faqja ndjek shumë llogari të tjera!

6.
Eshtë krijuar kohët e fundit.

7.
Komentet s’janë fare të besueshme.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat