Tre ushqimet që na shuajnë etjen me shumë sesa uji

 

Më poshtë ju listojmë ushqime që përmbajnë përqindje të larta uji

Trangujt kanë deri në 95% përmbajtje uji.  Kanë përbërës anti-inflamatorë që ndihmojnë në largimin e përbërësve të padobishëm nga trupi, zvogëlojnë acarimin e lëkurës.

Selino është një tjetër perime që ka pothuajse 95% përmbajtje uji, është gjithashtu e pasur me vitamina dhe minerale.

Shalqiri nuk mund të mungonte në frutat e verës. I pasur me ujë me  mbi 91%  dhe mbron qelizat nga  dhe lëkurën nga dielli.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat