Artan Hoxha: Edhe mua më kanë marrë peng

Gazetari investigativ Artan Hoxha, i ftuar në emisionin “Të paekspozuarit” ku ka folur për krimin dhe drogën në vend, ka treguar që edhe atë e kanë marrë peng .

Hoxha ka treguar se kjo ngjarje ka ndodhur në vitin 1997.

“Sigurisht që më kanë marrë peng. Si thua ti, me gjithë këto gjëra, do kem shpëtuar unë (qesh). Më kanë marrë peng, në vitin 1997. Se tani është pak vështirë”,  tha ai

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat