Përplasje në takimin e Agron Shehaj në Tiranë, anëtarët e mbledhjes nxjerrin jashtë aktivisten

Kandidati për kryetar të partisë Demokratike, Agron Shehaj, ka pasur një takim në kuadër të fushatës së tij elektorale, me strukturat dhe me anëtarët demokratë, në Tiranë.

Ka pasur përplasje gjatë takimit , teksa një aktiviste ka bërë një pyetje ndaj kandidatit Agron Shehaj, në lidhje me menkanizmat që do të përdorë për të realizuar planet që ai ka paraqitur.

Pyetjet e aktivistes janë konsideruar si të tepërta dhe janë marrë si akuza teksa shumë anëtarë të mbledhjes kanë kërkuar përjashtimin e saj nga mbledhja me pretekstin se ishte sjellë nga dikush tjetër për t’u mbushur mendjen.

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat