E FORTË! Berisha: Para ‘non grata’ kisha vendosur të tërhiqesha! S’mora pjesë në fushatë, nuk doja ta çaja. Tani jam vetja ime…

Berisha: Nuk është rastësi që është tani. Ishte menduar që kjo goditje do më dobësonte ndërkohë që ka efekt të kundërt tek unë. Qëllimet e mia para kësaj…Po ua them shqiptarqëve sot kanë qenë në tërheqje. Tërheqje e plotë! Pse? Nuk kam bërë një orë fushatë dhe iu kërkoj ndjesë qytetarëve të Tiranës. Nga dita e parë deri në të fundit, FB im ka qenë në funksion të çdo garuesi të PD. Nuk doja të çaja fushatën, do ishte e liderit. Besoja se do fitonte. Në këtë kontekst kam bërë gjithçka me grupin e këshillatrëve që kishte. Unë besoja në fitore. Tani jam vetja ime.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat