Vuante nga endometrioza dhe nuk mund të bëhej me fëmijë, 22- vjeçarja lind në tualet pas një nate të “çmendur”

Që kur ishte adoleshente, Carla Macpherson-it i kishin thënë se kishte endometriozë dhe ndoshta nuk do të kishte kurrë fëmijë.

Kur ajo takoi të dashurin e saj Jaiden Mathias, 24 vjeç, ai tha se nuk donte fëmijë dhe nuk e shqetësonte atë.

Dyshja i pëlqente netët jashtë së bashku dhe kështu që kur ata u ftuan të shkonin në klub me miqtë përsëri në maj 2019, ata e kapën shansin.

Por, pasi erdhi në shtëpi në orët e para të ditës tjetër, Carla, tani 22 vjeç, filloi të përjetonte dhimbje.

Ajo u përkeqësua gradualisht dhe ajo dyshoi për apendesitit, por u trondit kur lindi një fëmijë në tualet.

Meqenëse ajo nuk kishte provuar ndonjë simptomë dhe po përdorte injeksionin kontraceptiv, ajo nuk kishte ide se ishte shtatzënë.

Për fat të mirë, të dy nëna dhe foshnja ishin mirë dhe pasi kërkuan pak kohë për të rënë dakord me atë që ndodhi, Carla, nga Swansea, South Wales, e mirëpriti të ishte nëna e Oskarit.

Carla, një menaxhere e zhvillimit të klientit, thotë: ‘Që kur isha 15 vjeç, besoja se nuk mund të kisha fëmijë.

‘Për fat të mirë i dashuri im, Jaiden kurrë nuk kishte dashur fëmijë gjithsesi. ‘Pra, si shumica e 20-vjeçarëve, ne i kaluam fundjavat tona në ahengje.

Unë kurrë nuk e prisja që do të dilja në një natë dhe do të përfundoja me një fëmijë. ‘Jam shumë mirënjohës që ai lindi i shëndetshëm.’

Çifti ishin mirënjohës që fëmija ishte mirë pasi Carla kishte pirë një natë më parë, pa asnjë ide se çfarë do të vinte.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat