Ana Kauri dhe Fatjoni në takim 4-minutësh, ka mbetur diçka mes tyre?

 

Pas shumë muajsh, Ana Kauri dhe Fatjoni u rikthyen në “Për’puthen” dhe zhvilluan një takim katër minutësh.

Mes të qeshurash, të dy pranojnë se ndjejnë emocione dhe nostalgji.

Në bisedën e tyre, të dy lenë të kuptohet se nuk kanë pasur kontakte me njëri-tjetrin, pas largimit nga emisioni dhe rrëfejnë hatërmbetjet.

Kujtojmë se Fatjoni u largua nga “Për’puthen”, pas debateve të forta me djemtë e studios, duke lënë përgjysmë takimet njohjen me Anën.

Fatjoni: Ika në momentin jo të duhur për ne, por nuk po përbnalloja dot më. Kushdo që vinte i ri, vinte për të më sulmuar mua. Kërkoj ndjesë, se as nuk të telefonova, nuk të kontaktova.

Pashë që po dilje me meshkuj të tjera dhe kështu u largova nga ty.

Ana: Dhe unë e shihja që kishe shumë presion. Por, besoju se një sqarim duhej bërë.

Fatjoni: Ishte dhe presioni, vrulli, më pyesnin pse ike.

Nuk të paragjykoj, por po të isha në vendin tënd, dhe mos të kisha kimi me të tjerë, do të dilja.

Ana: Përderisa ti nuk u tregove aq korrekt me mua, nuk kam pse tregohem unë. Duhet të bëje një sqarim.

Fatjoni: Nuk doja të të ngacmoja. Ti e di që çdo gjë këtu erdhi vrullshëm. Ti mund të më ktheje mendjen.

Ana: Bëre mirë, se përderisa njohja filloi këtu, nuk kishim pse të vazhdonim në privat.

Fatjoni: Kam të njëjtin respekt për ty.

Ana: Ai veprim nuk më ka pëlqyer fare, ishte ajo që na ndau komplet.

Pas takimit, Fatjoni thotë se e pëlqen Anën, ashtu si të gjithë e pëlqejnë Anën, por nuk mund të ketë gjë midis tyre. “Ne kemi vazhduar jetën tonë”, shton Ana.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat