Ai nuk i mbajti premtimet e tij, banorët “marrin peng” kandidatin për kryetar bashkie

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Meksikë, ku një kandidat për kryetar bashkie gjatë fushatës në San Cristobal de las Casas, u zu pritë nga banorët e qytetit. Daily Mail shkruan se Juan Camachio po kandidonte për kryetar bashkie dhe po bënte fushatë më 16 maj, ku ai dhe kolegët e tij u rrëmbyen për nëntë orë sepse ai nuk kishte përmbushur premtimet e tij të mëparshme. Banorët e pyetën për projektet e punëve publike që kishte premtuar në këmbim të votave që i dhanë një vend në 2018 ku u zgjodh kryetar i bashkisë. Ai u detyrua të ecte zbathur në qytet dhe u tërhoq me një lak rreth qafës.

Ndër premtimet që ai nuk arriti të realizonte, banorët e akuzuan atë për mos asfaltim rrugësh dhe dështim në sigurimin e ujit të pijshëm. Raportohet se rrëmbyesit e tij kërkuan 15,000 dollarë për lirimin e tij. Një regjistrim video tregon disa burra që marrin Camachion dhe e dërgojnë atë në një vend ku ka një litar mbi të cilin mund ta varet.

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat