Vjen deklarata “bombë”, zbulohet misteri i shpërthimit të fuqishëm në Tiranë

 

Qytetarët e Tiranës janë bërë dëshmitarë të një shpërthimi të fuqishëm pak ditë më parë, i cili tronditi edhe godinat, dyert dhe dritaret.

Por policia ndërkohë pas raportimeve të shumta nga qytetarët tha se nuk ka shpërthim.

Konspiracionisti Alfred Cako tha se lufta nëntokë për tunelet vazhdon, dhe sipas tij nuk ka qenë avion të NATO-s, sikundër u tha fillimisht.

Moderatori Manushi: Në mesjavë zhurma të pashpjegueshme në Tiranë, si e komenton Cako? Shpërthime që nuk u morën vesh se çfarë ishin.

Alfred Cako: Unë mendoj që lufta nëntokë për tunelet vazhdon.

Ishin raportimet e dhjetra qytetarëve që javën e kaluar vunë në alarm policinë për një shpërthim, por pas hetimeve duket se të gjithë ishin të një mendje se zhurma ishte shkaktuar nga avion të NATO-s.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat