Ankimimi për Durrësin/ KAS rrëzon kërkesën e PD për prova të reja

 

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka rrëzuar Partinë Demokratike për marrjen e provave, që sipas tyre vërtetojnë masakrën zgjedhore në Qarkun e Durrësit.

Sot, KAS përveçse po shqyrton kërkesën e PD për pavlefshmëri në Durrës. do të shqyrtojë edhe kërkesën e LSI për rinumërim.

Pavlefshmëri zgjedhore, PD dhe LSI do të kërkojnë edhe për Gjirokastrën dhe sot pritet t’i drejtohen Kolegjit Zgjedhor.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat