Non grata nga SHBA, Berisha: E ka iniciuar Rama, ka çuar dosjet

Lidhur me shpalljen e tij non grata nga SHBA, ish-Kryeministri Sali Berisha është shprehur se historia ka nisur nga Tirana.

Berisha ka akuzuar kryetarin e PS Rama se ka çuar dosje dhe gjithçka është një mashtrim.

Pjesë nga biseda në studio

Fevziu: Kryeministri Rama, ose kreu i PS po e marr tani nuk pati asnjë reagim për këtë çështje.

Berisha: Po pse të reagojë ai, ka çuar dosjet dhe kaq.

Fevziu: Nëse ka çuar dojset do të thotë ka diçka

Berisha: Absolutisht mashtrim, le ta nxjerrin.

Fevziu: Ju po thoni që është Rama që e ka inicuar?

Berisha: Pa diskutim

Fevziu: Nga Shqipëria?

Berisha: Po të mos nisej nga Shqipëria ajo… nuk janë zhvillime në Uashington.

Fevziu: Dhe DASH mund të mashtrojë nga dosjet e Ramës, duket akoma më e rëndë.

Berisha: Që i merr dosjet e qeverisë, i merr ajo,

Fevziu: Patjetër, por i shqyrton, nuk e merr vendimin mbi çdo lloj dosje.

Berisha: Po një gjë që nuk qëndron, nuk qëndron mor zotëri. Ja ta shohim në gjykatë!/Opinion.al

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat