Berisha: Më është prekur dinjiteti im

Ish-presidenti dhe ish-kryeministri Sali Berisha gjatë një konference të jashtëzakonshme për mediat, është shprehur se i është prekur dinjiteti njerëzor.

‘Nëse i prek tjetrit dinjitetin dhe vlerat, ti e zhvlerëson atë për njerëzit e tij, komunitetin dhe vendin e tij. Unë kam qenë presidenti dhe kryeministri i Shqipërisë. Unë kam qenë në mbrojtje të dinjitetit të shqiptarëve. Unë sot jam një qytetar privat dhe kam dinjitetin tim.

Nëse do të ktheheni pas 40 vite, do të më gjeni mua një kardiolog pasionant dhe një njeri i udhëtuar, kisha një banesë pak më të vogël se kjo kam sot. Por nuk kisha dinjitet.

Kjo ka qenë shtysa ime për të dalë kundër atij rregjimi në ato shkrime që kam publikuar nga alfa dhe omega e atij regjimi.

Sot ku pas 8 vitesh i larguar nga drejtimi, shkelmohet dinjiteti im, unë ndërmarr një akt të tillë, që nuk është kundër SHBA, që ushqej ndjenjat e mia, por ndaj një njeriu pas asnjë argument, ka renditur akuza që nuk ka guxuar ti shtrojë asnjë, as kundërshtari më i egër’, tha ish-kryeministri Sali Berisha.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat