Jo vetëm Sindi por edhe një konkurrent tjetër tërhiqet nga “Përputhen” 

 

Sindi ishte konkurretja e cila informoi dje përfundimin e rrugëtimt të saj në Përputhen. Por,siç duket Sindit iu është bashkuar edhe Rianiani, të cilin nuk e kemi parë për një kohë të gjatë në studio dhe ende nuk dihet aryesja e largimit të tij. Lajmin e ka konfirmuar vetë Riniani teksa thotë:

“Miq, Faleminderit të gjithëve për Suportin, Kritikat edhe Komplimentet e pafundme që më keni dhënë gjatë rrugëtimit tim në Përputhen. Kam marrë mesazhe të shumta për mungesën time, doja t’ju njoftoja ashtu si e keni parë unë nuk jam pjesë e programit ka 3 javë, arsyet do të vijnë së shpejti !

Faleminderit edhe shumë mirënjohje për të gjithë ju! Ju dua shume.”

Siç dimë këtij emisioni po i vjen fundi edhe për këtë sezon dhe si duket konkurrëntët po tërhiqen pasi nuk e gjetën dot personin e zemrës siç ishte edhe qëllimi i këtij emisioni.

 

 

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat