‘Dua ta bëj Shqipërinë kampione’/ Rama e merr seriozisht, kërkon ndihmë: Më kontaktoni personalisht!

Kryeministrit Edi Rama ka kërkuar ndihmë nga të gjithë studentët ekselentë në Shqipëri dhe jo vetëm. Kreu i qeverisë ka publikuar adresën e kontaktit zyrtar, ku do të mirëpresë ide dhe plane nga të rinjtë, të cilat do të implementohen gjatë mandatit të tretë.

gatipërshqipërinë@kryeministria.al. Kjo adresë është në dispozicion të të gjithë atyre që kanë studiuar me rezultate të larta, jashtë shtetit apo në Shqipëri, të cilët kanë dëshirë të më kontaktojnë mua personalisht apo me anëtarët e tjerë të kabinetit, për të kontribuar me opinionet, idetë, projektet apo edhe gatishmërinë e tyre që të përfshihen drejtëpërdejtë në punët e mëdha të Mandatit të Tretë,”-shkruan Rama.

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat