Antonela i zbulon bisedën në prapaskenë, Blerimi i kujton Atdheun: Ja si ke ngelur. Ku e ke të dashurin?

 

Teksa janë ashpërsuar tonet në studio, Antonela ka zbuluar bisedën në prapaskenë me Blerimin, të cilën ai e mohoi duke thënë se po ndryshohen fjalët.

Blerimi i është kthyer Antonelës duke i kujtuar Atdheun dhe fjalët që kishte për të, për të cilin thoshte se kishte fantazi seksuale.

Antonela: Në prapaskenë the se Princit nuk i intereson për Aristelën.

Blerimi: Ti e thua të kundërtën. Kam thënë Aristelës nuk i intereson për Princin. Ty të njeh publiku dhe ja ku e ke përfundimin, ja si ke ngel. Ku e ke të dashurin që kishe fantazi seksuale. I ke më ato?

Antonela: Po i kam. I ke ti?

Blerimi: Ku i ke ata që thurje plane?

Antonela: Ky vetëm më sulmon se nuk ka argument.

Blerimi: Atëherë ndryshoji emrat. Ndoshta kam ardhur për të gjetur një vajzë të mirë, por më mirë do ishte të gjeja një shok të mirë se një vajzë mashtruese.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat