Kërcimi romantik në shi, momenti epik kur Murati tenton të mbyllë fustanin e Olës 

 

Në takimin e Olës dhe Muratit ka nisur shiu dhe të dy nuk kanë hezituar që të kërcejnë me njëri-tjetrin.

Ola kishte veshur një fustan të zi, me një të çarë në këmbë, e cila duket se ka marrë vëmendjen e Muratit. Sapo u ngritën, ai vendosi menjëherë dorën në fustanin e saj me qëllim që ta mbyllte dhe më pas nisi të kërcente e ta përqafonte Olën, duke i dhuruar edhe puthje.

Edhe në takimet e mëparshme, Murati e ka bërë të qartë që nuk i pëlqejnë shumë veshjet që ekspozojnë trupin.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat