Olsa në dijeni të marrëdhënies së Atdheut dhe Sarës

 

Dy konkurentët e Përputhen,  Atdheu dhe Sara janë kapur në plazh bashkë, ndonëse ajo është deklaruar në emision për Geljanin.

Nisur nga kjo pritej se çfarë masash do të merrte produksioni pasi supozohet që kanë thyer rregullat. Por e dini c’ndodhi?

Olsa, autorja e programit ka qenë duke festuar në të njëjtën tavolinë me Sarën dhe Atdheun, duke nënkuptuar që ajo jo vetëm është në dijeni të kësaj marrëdhënie por edhe e aprovon.

Dikush duhet të hedhë pak dritë në këtë histori…

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat