“Blerimi po bën lojë të pistë” çfarë ka dashur të thotë Princi 

 

Në takimin mes Princit dhe Aristelës, sërish iu dha vëmendje Blerimit.

Aristela i tha se përse Princi përmendi Blemirin gjatë deklaratës se ishte vetë për të në emision. në atë moment djali tha se Blerimi po luan lojë të pistë dhe kjo ishte arsyeja se përse e kishte përmendur.

“Përse e përmende Blerimin atë ditë?”, tha Aristela.

“Blerimi po luan një lojë të pistë aty”, tha Princi.

“Më keni përmendur në tre takime”, tha Blerimi në studio pas shfaqjes së pjesës së parë të takimit.

Pas debatit mes Blerimit dhe Princit, Aristela është shprehur se është faji i atij të fundit.

“Ty ta bën shumë mirë që të thotë mashtrues se bëheni shokë me njëri-tjetrin, konsumoni gjëra të tjera”, tha Aristela.

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat