Shpërthimi i mutacionit indian, Kosova iu ndalon hyrjen shtetasve nga këto tri vende

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për ndalimin e hyrjes në Kosovë për personat që vijnë nga India, Brazili dhe Afrika e Jugut për shkak të variantit të ri të virusit në ato shtete.

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia tha se ky vendim duhet të merret për shkak të rrezikut të variantit të ri indian.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat