Audi, BMW apo Mercedes, kush është më i mirë? (VIDEO)

Kërkoni përgjigje midis makinave luksoze.

Carwow ka nominuar Audi A8, BMW Series 7 dhe Mercedes S-Class dhe po kërkon një përgjigje për pyetjen:

Kush është më i mirë?

Sa i përket dizajnit të jashtëm, teknologjisë dhe dinamikës (komoditetit) në ngarje, Mercedes mori vlerësimet më të mira. Ndërsa sa i takon çmimit, besoni apo jo, BMW është më e lira, ndërsa Mercedes S-Class është më e kushtueshmja.

 

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat