“S’e di se si e bën Luli fasulen”, si shkoi takimi mes Shqipes dhe konkurrentit të ri italian

Shqipja dhe konkurrenti më i ri i Për’Puthen +40, Xhuzepe zhvilluan një takim 4 minutash ditën e sotme.

Nga të gjithë konkurrentët Shqipja zgjodhi 60-vjeçarin italian, i cili është shprehur më parë se në emision ka ardhur për Luljetën.

Takimi mes tyre shkoi mirë, ndërsa folën për aktivitetin me të cilin merreshin dhe familjen.

Xhuzepe: Po përse më zgjodhe mua?

Shqipe: Po se kur hyre erdhe për Lulin, thash të të zgjedh unë njëherë.

Xhuzepe: Po me çfarë merresh?

Shqipe: Jam pensioniste, me aktivitetin tim sportiv merrem,  me punë dore qëndis grepin shtizën, makinën qepëse edhe amvisë, edhe punëtore.

Xhuzepe: Ti di të gatuash mish fasule byrek?

Shqipe: Po di të gatuaj.

Shqipe: Ke një djalë?

Xhuzepe: Po ai është më keq se babai me vajzat

Shqipe: Edhe unë kam fëmijë të mrekullueshëm.

Xhusepe: Je bërë gjyshe?

Shqipe: Kam një mbesë 9 vjeç dhe një nip.

Xhuzepe: A je xheloze për Lulin?

Shqipe: Nuk kam pse të jem xheloze.

Xhuzepe: Nuk e di se si e bën fasulen Luli.

Shqipe: Tek fasulja të paska mbetur mendja.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat