“Kush i gjeti vaksinat, kush?”, Rama: Kush i bën punët kush? Dhëndri, që e pritën një orë, me kë? Me Dash Shehin, me…

Kryeministri Edi Rama është ndalur në nisje të fushatës elektorale te PS-së te sjellja e vaksinave në vendin tonë, që sipas tij janë mundësuar vetëm në sajë të qeverisjes së tij. Rama tha se mandati i tretë duhet për të përfunduar të gjitha reformat që socialistët kanë nisur dhe nuk duhet të mbeten në mes.

“Kush i gjeti vaksinat, kush i solli vaksinat këtu, ne brenda qershorit do të kemi vaksinuar gjysmë milioni shqiptarë, dhe brenda pranverës së ardhshme do të kemi vaksinuar të gjithë qytetarët. Kush, kush i bën këto, dhëndri që fton njerëzit në dasmë, që i lë një orë ta presin, dhe thajnë së ftohti, dhe bërtasin.

Ata? Me kë? Me Dash Shehin, me Mediun, me Nard Ndokën, me Mesilën, me Dulen. Nard Ndoka duke i vetmi i vetmi filozof, pa llogaritur Monikën, Lilon, Saliun. Mandati i tretë na duhet për të përmbyllur Reformën në Shëndetësi, dhe për të vazhduar rritjen e buxhetit në shëndetësi, që ende nuk mjafton. Mandati i tretë është për ti dhënë fund dy turneve në shkolla, për të bërë gjuhën angleze”, tha Rama dhe renditi një sërë reformash që sipas tij kanë mbetur në gjysmë.

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat