Bora Zemani nxjerr veset e konkurrentëve të Përputhen

 

Moderatorja Bora Zemani ishte së fundmi foli për “Përputhen” dhe konkurrentët e këtij programi.

“Fjala vjen, pa përmendur emra, nëse do ishe në vend të Arjan Konomit, çfarë do i thoje kujt?”, u pyet Bora në Top Albania Radio, referuar konkurrentëve.

Bora tha se shumë prej tyre kanë mungesë etike në të folur dhe mungesë respekti ndaj njëri-tjetrit dhe Arjan Konomit.

“Nuk di po diçka që e vë re te shumë prej tyre është në fakt mungesa e etikës në të folur dhe mungesa e respektit, ndoshta ndonjëherë ndaj Arjanit kur kanë debate të forta që këtu nuk jam në asnjë pikë dakord, sepse Arjani është moshë më e madhe se ta dhe respekti duhet absolutisht në këtë rast. Kanë dhe mungesë respekti ndaj njëri-tjetrit, në mënyrën se si flasin. Kanë një mungesë etike…nuk e di”, u përgjigj moderatorja.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat