Mevlani: Antonela dhe Lediana po bëjnë lojë

Gjatë ditës së sotme u transmetua takimi mes Ledjanës dhe Blerimit konkurrentit më të ri të emisionit, por si duket Ledjana e ka të vështirë të heqë mendjen nga Mevlani i cili deri më tani ndodhet mes dy zjarresh. Por teksa shfaqej takimi i Ledjanës Mevlani tha se po dyshon që dy vajzat po bëjnë lojë, duke i paralajmëruar që të mendohen mirë para se të bëjnë diçka të tillë “se ju nxjerr blof”. Antonela iu drejtua duke i thënë se, sipas saj, Mevlani po tregon se në të vërtetë nuk pëlqen asnjërën nga vajzat.

Mevlani: Mendojeni mirë para se të luani me mua se ju nxjerr blof të dyjave

Antonela: Kjo do të thotë që ty nuk të pëlqen asnjëra nga ne, un po luaj me fytyrën time…

Mevlani: Jo ti po luan me mua se…

Antonela: Ti nuk je i zoti me i nda personat, ti je duke u tall me mua, ndihem e përdorur.

Mevlani: Pse se pëlqen një person?

Antonela: Unë kam vuajtur nga zhgënjimet.

Mevlani: I tërheq mbrapsht ato që ke thënë?

Antonela: Unë të thash që nuk ta vë vizën, por tërhiqem për momentin.

 

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat