“Nuses time do i blej…”/ Mevlani debaton me Erin për Ledjanën: Boll i tregove pasurinë

Mevlani ka debatuar me Erin për shkak të deklaratave që ky i fundit bëri në takimin me Ledjanës, të cilës i shprehu se do t’i blinte fustanin më të shtrenjtë e më të veçantë.

Kjo u diskutua në studio, ku Mevlani i tregoi se Ledjana është vajzë e thjeshtë dhe nuk ka nevojë për pasuri.

Mevlani: Kot i tregon fustanet e makinat e shtrenjta se Ledjana është vajza e thjeshtë, nuk ka nevojë për luks.

Eri: Nuk mund të më japësh mend ti që ke 6 muaj këtu e nuk po gjen dot një vajzë.

Antonela: Kush është i pasur, nuk shet mend kot.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat