“Ndriçojnë nuset e mia sot”, Ledjana dhe Antonela nuk e pranojnë komentin e Mevlanit

Mevlani e nisi “PërPuthen” sot me një koment për dy vajzat për të cilat ai ka shprehur një pëlqim, Ledianën dhe Antonelën.

Mevlanit i ra në sy veshja e tyre, njëra e veshur me të verdha dhe tjetra me të kuqe. “Ndriçojnë nuset e mia sot”, tha Mevlani, duke nxitur edhe komente.

Debati:

Mevlani: ndriçojnë nuset e mia sot.

Ledjana: Për ça e ke këtë, apo për të përmirësuar situatën e djeshme

Antonela: Unë nuk jam nusja e askujt

Mevlani: Po shiko si jeni veshur, po ju bëj kompliment

Arjan Konomi: Mevlan, ta ndalon ligji, nuk mund të kesh dy nuse.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat