Jasmina bëhet xheloze për Andin/ Sara i nxjerr “të palarat”: Nuk futem në dhoma ndërrimi me çuna që puthen…

Jasmina ka shfaqur xhelozi për takimin e Sarës me Andin por është shprehur se gjithcka ka të bëjë me respektin.

Në studio, Jasmina u shpreh vazhdimisht se zemërimi i saj lidhet për respektin. Ndërsa Sara ka zbuluar një detaj nga dhomat e ndërrimit në lidhje me Jasminën.

Jasmina: Shyqyr që kanë mbushur barkun se kokën e kanë bosh.

Andi: Çfarë po të duket vetja?

Sara: E kemi përmendur në formë batute që “nëse nuk e merr ti Jasminën për grua do e marr unë”. Dhe sa për çështje respekti, nuk futem unë në dhoma ndërrimi me cuna që puthen shoqet e mia.

Jasmina: Unë, Andi dhe Atdheu, që kur kemi ardhur shkojmë në një dhomë ndërrimi.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat