Andi harron Jasminën? Flirton hapur në takimin me Sarën, nuk mungojnë edhe puthjet

Takimi i parë i Andit me Sarën ka shkaktuar debate të shumta në studio. Në fillim të takimit, ai i tregoi Sarës palestrën duke e mbajtur hopa ndërsa gjatë bisedës i dhuroi një puthje në qafë.

Për këtë i tha se mban era “Atdhe”, duke iu referuar puthjes së saj me Atdheun. Ndërsa Andi duket se “e harroi” puthjen e zjarrtë me Jasminën dhe hodhi një hap drejt Sarës duke shprehur edhe pëlqimin ndaj saj me veprimet e tij duke nisur nga prekja e dorës, ngritja hopa dhe deri tek puthja në qafë.

Pjesë nga biseda në fillim

Sara: Ke këmbët shumë të bukura, aparenca më bëri të të zgjedh.

Andi: E sheh që jam 2 metra çun.

Sara: Po tani cfarë po bën?

Andi: Po bëj palestër. (E ngre hopa)

Pasi Jasmina reagoi me tone të ashpra, Andi tha që nuk do ta hedhë poshtë për asgjë në botë.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat