Brataj: Kemi rritje të shtrimeve në spitale, maksimumi u arrit më 15 shkurt

Kreu i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj ka deklaruar se kemi një rritje të shtrimeve në spitale. Maksimumi ai tha  se është arritur me 15 shkurt.

“Fakti pozitiv është te kontrolli i indiktarëve të infeksionit. Ka një ulje të lehtë të numrave. 598 vizita në banesë në datën 15. 2200-2300 thirrje në ditë në urgjencën kombëtare. Numri i shtrimeve nga 44 në 26 janar duke u rritur në datën 8 shkurt, duke arritur maksimumin me 15 në 119.

Ska rritje proigrasive të thirrjeve për ndihmë dhe vizitave në banesë situate në kontroll. Sa i përket spitaleve rajonale ndihmojnë në menaxhim të situatës. Tirana Fieri, Durrësi… klasifikimi sipas numrave”, tha ai.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat