Pse të gjithë po e urrejnë këtë “emoji”

Prej kohësh, ky emoji ka qenë fytyra më e popullarizuar, por tashmë është bërë më e urryer. Në javët e fundit është zhvilluar një diskutim i rreptë në rrjetet sociale për emojin e shumëpërdorur.

Bëhet fjalë për emocionin që paraqet fytyrën duke qeshur me lot. Disa komentues kanë thënë se ai tashmë është jashtë mode dhe duhet larguar nga përdorimi.

“Çfarë nuk është në rregull me emojin që shfaqet duke qeshur?”, ka pyetur një komentues në TikTok, derisa një tjetër i thotë se “është shumë jashtë mode”.

Në një postim tjetër, një grua thotë se ka ndaluar përdorimin e këtij emojim pasi është për moshën 15-vjeçare.

“Unë përdor gjithçka, përpos emojit që qesh me lot”, ka shkruar një 21-vjeçar, Waild Mohammed për CNN Business.

“Ndalova se përdoruri kohë më parë, sepse pashë njerëz të moshuar duke e përdorur atë, si nëna ime, vëllezërit dhe motrat e mi”, ka shtuar ai.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat