Skandali me “Përputhen”, Dëshiron të rrish në program? Bëji tag autores

“Perputhen” është aktualisht një nga formatet qe realizohet për të gjetur dashurinë, ose dhe jo thjesht për t’u bërë të famshëm e për të bërë ca para nga reklamat në Instagram.

Konkurrentët e Përputhen në cdo foto që postojnë nga studio duhet të bëjnë tag autoren Olsa Muhameti, moderatoren Bora Zemani dhe opinionistin Arjan Konomin.

Por kjo zgjedhje e Olses i bën konkurrentët të duken jo tepër të dhënë në qëllimin e vetë emisionit, që të gjejnë dashurinë në një program televiziv.

 

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat