I madhi Juli, do zhvillojë një GiveAway dhe parat do t’i dhurojë në një jetimore!

Ashtu siç tashmë është bërë trend, personazhet e PërPuthen duke qenë se  njihen nga të gjithë, zhvillojnë  GiveAway të ndryshëm.

Së fundmi ka qenë Juli ai i cili ka paralajmëruar një gjë të tillë, madje ai ka thënë se të gjitha paratë që do të fitojë do t’i dhurojë për një jetimore.

Juli: Do bëjë edhe unë një GiveAway dhe të gjitha paratë që do marr do ja dhurojë një jetimoreje. Të gjitha 100%.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat