Eri debate edhe me Kristjanin, ja çfarë ndodhi midis tyre

Një de bat i as hpër ka shpër thyer mes dy djemve Eri dhe Kristjani . Gjithçka nisi pas kritikave që Kristjani i bëri Ledjanës që nuk u ndje e ofe nduar nga fjalët e Erit “që ti je si kallup, do një usta”.

“Ky është se k sizëm, si i thua ti asaj do një usta. Kështu e objektivizon atë, sikur ajo ka një defekt dhe do rregulluar, ça do me thënë me këtë: jam usta,” e pyeti Kristani.

Ndërsa Eri iu përgjigj i nevrikosur: “Që do një mashkull me eksperienca”.

Kristjani: “Pse për se ks e për p o rno ka ardhur këtu ajo?”

Eri: “Eksperienca s’është vetëm për se k s. Po ik mos na bë si profesor këtu, se asnjë nga vajzat s’do të të zgjedhë”.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat