Andi plas bom.bën dhe hedh në erë të gjithë emisionin: Më mbyllën gojën, më detyruan të dal çift. Kisha firmosur…

Tema më e folur ditën e some ka qenë Tea dhe Bearti të cilët kanë publikuar foto duke u puthur dhe hodhi në erë të gjithë emisionin i cili shpesh ishte diskutuar si “Fake”.

Por bombën më të madhe e kishte rezervuar Andi cili u shpreh se ai ka qenë i detyruar për të mbyllur gojën pasi kontrata që ka pasur me Top Channel e detyronte.

Nga Tea ende nuk ka pasur asnjë reagim, ndërkohë që Andi vetë pas një

që hodhi sot më herët tashmë ka ardhur me një deklaratë. Ai përshkruan eksperiencën e vështirë para kamerave në emision dhe përmend kontratat dhe firmat që ka hedhur.

Sipas tij këto “copa letrash” ja kanë mbajtur gojën mbyllur para familjes dhe publikut, por pas kësaj që ndodhi, zbulon se ka dashur të largohet disa herë nga “Përputhen”, por i kanë kërkuar të dalë me patjetër çift me Tean.

Ai shprehet se vinte nga hici dhe para botës së kamerave dhe se nuk ka kujtdo mund ti duket e bukur por që është shumë e vështirë.

Andi ngulmon që në atë emision kishte hyrë për të gjetur dashurinë dhe atë nuk mundi ta gjente dot.

Ai shprehet se tashmë nuk ka më frikë më nga ato kontrata.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat