Wowwwww/ Shokuese, Fatjoni dhe Ana 2 kapen mat rrugëve të Tiranës

Personazhet e Për’puthen janë kthyer tashmë në personat që tërheqin më shumë vëmendje tek qytetarët, sidomos tek të rinjtë. Një nga rregullat që ata kanë në program është që të mos takohen me personat e gjinisë tjetër, pasi shkelen kushtet e takimit. Mirëpo, mesa duket përveç Anës së parë dhe Arjonit, as Fatjoni me Anën e dytë nuk kanë duruar dot.

Pak më parë ata janë parë të dy në rrugët e Tiranës dhe një foto e tyre ka mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA. Fationi dhe Ana Kauri shihen të dy, pa planifikimin e një takimi, pasi në program ajo ka zgjedhur për takim Arbrin. Nuk dihët nëse për këtë takim ata kanë marrë leje nga produksioni, por nëse jo, kanë shkelur rregullat.

Artikuj të ngjashem

Instagram

Më të lexuarat